Go to Top

On location foto

At fotografere børn er et fantastisk dejligt og livsbekræftende arbejde – og det er noget vi har mange års erfaring med. Udover at fotografere i vores atelier – så laver vi også on-location fotografering af børn dvs. at vi kommer og fotograferer børnene i deres vante og trygge omgivelser – det kan være hjemme hos jer eller på et aftalt sted i naturen/byen.
Når vi er on location, så fanger vi børnene i deres nu – det kan være mens de er fordybet i leg med biler eller udklædningstøj, læser en bog eller sidder i dyb koncentration over en perleplade. Et fantastisk billede med dybde, udtryk og glimt i øjnene behøver ikke være opstillet i et atelier og med ”kommando-smil”. De lidt skæve udtryk og øjeblikke fanges bedst, når børnene ikke er opmærksomme på kamera eller fotograf.

Når vi er on location, så er det stedet, der sætter præmissen for fotograferingen. Det betyder, at vi ikke laver et unaturligt set-up – vi fotograferer i nu´et og ved brug af de naturlige rekvisitter, der findes på location. Vi beder ikke børnene om at se ind i kameraet og der skal ikke siges ”appelsiiiin eller cheeeese”. Det er børnenes naturlige gøren og laden, der fanges af kameraet – og det er vores fornemmeste opgave at få finurlige og flotte portrætter ud af dette.